Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
|||
1
Αβραμίδης, Βαλεντίνος
1
Αγαθαγγέλου, Πάρης
1
Αθανασίου, Ευαγγελία
1
Ανάγνου, Μάριος
1
Αναγνώστου, Νικόλαος
1
Ανδρικοπούλου, Αικατερίνη
1
Αντωνίου, Κλειώ
1
Βέρρα, Αικατερίνη
1
Βηχούδη, Παρθένα
.
next >
Subject
3
Αντιοξειδωτικά
3
Γαλακτοκομικά προϊόντα-Ανάλυση
3
Κεφίρ
2
CFD
2
CFD fluent
2
Dairy microbiology
2
Dairy products
2
Dairy products-Analysis
2
Fermented milk product
2
Fluent λογισμικό υπολογιστικής ρε...
.
next >
Item Type
43
other
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 11-20 of 43 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
4
5
next
Μελέτη της επίδρασης της θερμοκρασίας συντήρησης στην επιβίωση της Salmonella σε φρέσκα έτοιμα προς κατανάλωση λαχανικά
Μελέτη βασικών διαλυμάτων σαπουνιού με αιθέρια έλαια ρίγανης
Παρασκευή και ρεολογική μελέτη γαλακτωμάτων τύπου μαγιονέζας με κόμμεα χαρουπιού και ξανθάνης
Επίδραση της πρωτεόλυσης στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του τυριού Ανεβατό
Προσδιορισμός ολικών φαινολικών και αντιοξειδωτικών ουσιών σε εμπορικά δείγματα λευκού οίνου
Μελέτη της παρουσίας σταφυλόκοκκου σε τυριά τυρογάλακτος
Μελέτη της σύνθεσης νανοσωματιδίων από άμυλο
Έλεγχος της αποτελεσματικότητας του συστήματος ποιότητας ISO 22000 με κριτήρια μικροβιολογικές αναλύσεις
Μεταβολές στη μέση σύσταση, κατανομή λιπαρών οξέων, χοληστερόλη και σκουαλενίου κατα το ψήσιμο και τηγάνισμα αλιευμάτων
Μελέτη της επίδρασης της θερμοκρασίας συντήρησης στην επιβίωση της Escherichia coli σε φρέσκα έτοιμα προς κατανάλωση λαχανικά