Search



Search only items with full text availability
Current filters:

Clear current filters  or Add more filters

View Option



Results 1-10 of 11 (Search time: 0.005 seconds).

  Επίδραση διαφόρων συνθηκών αποθήκευσης στο ρυθμό μπαγιατέματος του ψωμιού που παρασκευάζεται με διάφορους τύπους προζυμιών

  Προσδιορισμός γλουτένης και καροτενίων σε ποικιλίες σκληρού σίτου

  Προσδιορισμός και συσχέτιση ολικών Φαινολικών ουσιών και αντιοξειδωτικής ικανότητας σε ελληνικούς καφέδες της ελληνικής αγοράς

  Προσδιορισμός λιπαρών οξέων στο κρόκο του αυγού σε δείγματα διαφορετικής προέλευσης με την μέθοδο της αέριας χρωματογραφίας

  Μελέτη της επίδρασης της καραγεννανης στις μηχανικές-οργανοληπτικές ιδιότητες λουκάνικων τύπου Φρανκφούρτης σε συνάρτηση με την λιποπεριεκτικότητα

  Προσδιορισμός Λιπαρών Οξέων και εκτίμηση της ποιότητας λίπους σε αρτοσκευάσματα (της πόλης της Καβάλας)

  Επίδραση του τρυγικού και μυρμηγκικού οξέως στην διάβρωση λευκοσιδηρούχων περιεκτών στην βιομηχανία τροφίμων

  Επίδραση των νιτρικών ιόντων στη διάβρωση αλουμινένιων περιεκτών για αναψυκτικά

  Παραγωγή Βιοαποικοδομήσιμων Πολυμερών (ΡΗΑs) με το Βακτήριο Thermus thermophilus στο Τυρόγαλα

  Έλεγχος της αντοχής στη διάβρωση μεταλλικών περιεκτών επικασσιτερωμένου χάλυβα σε διαλύματα κιτρικού και τρυγικού οξέως