Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Μεταπτυχιακές Διατριβές
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
Αβραμίδης, Βαλεντίνος
1
Αναστασίου, Ηρώ
1
Αράπογλου, Ειρήνη
1
Βεργίδης, Χρήστος
1
Βούλτσιος, Δημήτριος
1
Βροχίδης, Θεοχάρης
1
Γεωργούλας, Ιωάννης
1
Εφραιμίδου, Αικατερίνη
1
Ιατρού, Άννα - Μαρία
1
Καμπουρίδης, Στέφανος
.
next >
Subject
2
Αρτοσκευάσματα
2
Βιομηχανίες
2
Παραγωγή
1
(CRM)Customer Relationship Manage...
1
2ο ΕΠΑΛ Δράμας
1
abelmoscus esculentus
1
ATEI Thessalonikis
1
ATEI(Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα)
1
Baguette
1
Baked products
.
next >
Date
3
2020
16
2019
7
2018
3
2017
1
2016
.
next >
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Μεταπτυχιακές Διατριβές
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 11-20 of 34 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Μελέτη της μικροβιοχλωρίδας ελληνικών μαλακών τυριών Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.) (Master thesis)
Μελέτη μερικής αντικατάστασης λίπους σε προϊόντα λαμιναρισμένης ζύμης, τύπου Σφολιάτας (Master thesis)
Μελέτη αναπαραγωγικών χαρακτηριστικών των μινκ με βάση τον δείκτη μάζας σώματος (Master thesis)
Η επίδραση διαφορετικών μορφών αζώτου σε φυσιολογικές παραμέτρους του μαλακού σιταριού (Master thesis)
Προσδιορισμός των σακχάρων της μπάμιας (abelmoscus esculentus) με LC-MS/MS (Master thesis)
Η επίδραση του χρόνου αποθήκευσης στα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά του συμπυκνωμένου κονσερβοποιημένου γάλακτος και στην πορεία διάβρωσης των μεταλλικών περιεκτών (Master thesis)
Οι αγοραστικές προτιμήσεις των καταναλωτών φέτας (Master thesis)
Μελέτη διαφορετικών κροκιδωτικών υλικών για την βελτίωση της ποιότητας του νερού σε μια εγκατάσταση παραγωγής γαλακτοκομικών (Master thesis)
Συνεργασία και αλληλεπίδραση των συστημάτων ενδοεπιχειρησιακού σχεδιασμού (ERP) με τα συστήματα ποιότητας στη βιομηχανία τροφίμων (Master thesis)
Μελέτη σύνθεσης υδροπηκτών αμύλου (Master thesis)