Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Μεταπτυχιακές Διατριβές
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
Βεργίδης, Χρήστος
1
Κωνσταντάκος, Σωτήριος
1
Λυκοπούλου, Βασιλική
1
Παπαδάκης, Δημήτριος
1
Τσαμητροπούλου, Φανή
Subject
1
Baguette
1
Ice cream
1
Low calorific value
1
okra mucilage
1
Organoleptic features
1
Pastries
1
Physicochemical features
1
Production
1
saliva
1
Starch hydrogels, hydrogel proper...
.
next >
Item Type
3
masterThesis
1
bachelorThesis
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Μεταπτυχιακές Διατριβές
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
next
Παραγωγή νέων τύπων παγωτού χαμηλής θερμιδικής αξίας (Master thesis)
Συγκριτική μελέτη των φυσικοχημικών και οργανοληπτικών χαρακτηριστικών εμπορικών αρτοσκευασμάτων τύπου τοστ και μπαγκέτας (Master thesis)
Τοπικά δυναμικά φαινόμενα κατά την ανάμειξη λυοφιλιωμένου σάλιου με υδροκολλοειδή μπάμιας (Bachelor thesis)
Μελέτη σύνθεσης υδροπηκτών αμύλου (Master thesis)