Το ελαιόλαδο στη διατροφή

Δούκας, Χρήστος/ Τσιτουρούδη, Φαίδρα


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Diet;Ελιά;Olive;Olive oil;Ελαιόλαδο;Διατροφή
Issue Date: 24-Jul-2015
Abstract: Η πτυχιακή εργασία έχει ως θέμα τον καρπό της ελιάς και το ελαιόλαδο στην ανθρώπινη διατροφή.Αναλύει την παραγωγή του απο την ελιά,τον τρόπο αποθήκευσης,συσκευασίας,εξαγωγής και περιπτώσεις νοθείας καθώς και την αξία του στην καθημερινή διατροφή.
Description: Πτυχιακή Εργασία--ΣΕΥΠ--Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας, 2004--
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7450
Item type: other
Submission Date: 2018-02-28T12:08:25Z
Item language: el
Item access scheme: free
Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tsitouroudi_Faidra.pdf4.02 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7450
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.