Τα λίπη στη διατροφή

Δούκας, Χρήστος/ Μαγιόπουλος, Βασίλης


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Διατροφή;Diet;Χημεία;Chemistry;Oils;Λίπη
Issue Date: 24-Jul-2015
Abstract: Η πτυχιακή εργασία έχει ως θέμα τα λίπη στη διατροφή του ανθρώπου και αναλύει τις χημικές ιδιότητες που βρίσκονται σε όλα τα είδη και τις ομάδες των λιπών.Επίσης παρουσιάζονται οι παρενέργειες απο την υπερ-κατανάλωση λιπών.
Description: Πτυχιακή εργασία--ΣΕΥΠ--Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας, 2005--
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7447
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Magiopoulos_Vasilis.pdf3.8 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7447
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.