Search



Search only items with full text availability
Current filters:

Clear current filters  or Add more filters

View Option



Results 1-8 of 8 (Search time: 0.003 seconds).
  • previous
  • 1
  • next

  Νέοι γαλακτωματοποιητές από προϊόντα αντιδράσεων Maillard μεταξύ πολυσακχαριτικών εκχυλισμάτων μπάμιας και καζεϊνικών

  Μελέτη της κροκίδωσης γαλακτωμάτων ελαίου σε νερό υπό την επίδραση γλυκοπρωτεϊνών του πεπτικού συστήματος: μοντελοποίηση δεδομένων σκέδασης νετρονίων υπέρμικρης γωνίας(USANS)

  Παρασκευή και μελέτη γαλακτωμάτων τύπου μαγιονέζας με προσθήκη κομμένων ξανθάνης, γκουρ και χαρουπιού

  Προσρόφηση Ασβεστίου σε Λιποσφαιρίδια Γαλακτωμάτων Καλυμμένα με Καζεϊνικό Νάτριο

  Κροκίδωση γαλακτωμάτων υπό την επίδραση μυξίνης: Ρεολογία & Μικροδομή

  Συνεισφορά των λιπαρών οξέων στη συμπεριφορά μοντέλων γαλακτωμάτων σταθεροποιημένων με υδροξυαπατίτη

  Σταθερότητα και κροκίδωση γαλακτωμάτων σε ένα απλό μοντέλο του πεπτικού συστήματος

  Απομόνωση πολυσακχαριτών από σαλέπι και μελέτη της επίδρασης τους στη σταθερότητα γαλακτωμάτων λαδιού σε νερό