Search



Search only items with full text availability
Current filters:

Clear current filters  or Add more filters

View Option



Results 1-10 of 233 (Search time: 0.004 seconds).

  Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής ικανότητας σε σοκολατάκια διαφορετικών ειδών

  Fluent (Λογισμικό υπολογιστικής ρευστοδυναμικής)

  Μελέτη της Επίδρασης 3 γαλακτωματοποιητών (SSL, E471, E472) στα ρεολογικά χαρακτηριστικά της ζύμης δυο αλεύρων με διαφορετικό πρωτεϊνικό περιεχόμενο

  Μελέτη υφής του κατσικίσιου τυριού

  Σύγκριση του μικροβιακού προφίλ αφ' ενός κανονικής βύνης και αφετέρου δειγμάτων βύνης που εντείνουν τον αφρισμό καθώς και δειγμάτων βύνης που εντείνουν την πρώιμη συσσωμάτωση των ζυμών

  Μελέτη των διεπιφανειακών φαινομένων και των ρεολογικών ιδιοτήτων συστημάτων πρωτεϊνών γάλακτος και λιποσφαιρίων

  Study of the aerobic biological treatment of baker's yeast beet-molasses wastewater coming from the anaerobic effluent

  Μελέτη σχηματισμού κρυσταλλιτών κατά τη θέρμανση συστημάτων αμύλου-λιπαρών οξέων

  Μελέτη φυσικοχημικών, ρεολογικών και οργανοληπτικών ιδιοτήτων προϊόντων τύπου κεφίρ με προσθήκη μελιού και χυμών ροδιού και μπανάνας

  Εγκλεισμός καζεϊνικού νατρίου σε νανοσωματίδια αμύλου και η μετέπειτα απελευθέρωση του