Search



Search only items with full text availability
Current filters:

Clear current filters  or Add more filters

View Option



Results 1-8 of 8 (Search time: 0.003 seconds).
  • previous
  • 1
  • next

  Επίδραση του χρόνου συντήρησης στις ρεολογικές ιδιότητες όξινων γαλακτοκομικών προϊόντων από δραστηριοποιημένες καλλιέργειες εκκίνησης με την εφαρμογή υπερήχων (Bachelor thesis)

  Επίδραση της προσθήκης χυμού από ρόδι στις ρεολογικές ιδιότητες προϊόντων τύπου κεφίρ (Bachelor thesis)

  Επίδραση του είδους γάλακτος στη ρεολογική συμπεριφορά του κεφίρ.

  Επίδραση της λιποπεριεκτικότητας του γάλακτος και της προσθήκης καζεϊνικών αλάτων στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του κεφίρ

  Μελέτη ιξωδοελαστικών και ρεολογικών ιδιοτήτων κεφίρ με προσθήκη πρωτεϊνών γάλακτος

  Προβιοτικές ιδιότητες του Lactobacillus kefiri απομονωμένου από κόκκους κεφίρ και δημιουργία αντιμικροβιακών συμβιωτικών

  Επίδραση της προσθήκης συμπυκνωμάτων πρωτεϊνών ορού στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του κεφίρ

  Παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη και αντιμικροβιακή δράση στελεχών Lactobacillus kefiri με πρεβιοτικά (Bachelor thesis)