Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
21
Likotrafiti, Eleni
14
Koulouris, Alexandros
10
Tuohy, Kieran
9
Petridis, Dimitris
9
Rastall, Robert
7
Gibson, Glenn
7
Rhoades, Jonathan
6
Siletti, Charles
4
Manderson, Kirstie
3
Cresci, A.
.
next >
Subject
12
Γάλα
12
Κεφίρ
11
Αντιοξειδωτικά
9
Πολυσακχαρίτες
8
Γαλακτώματα
8
Ρεολογική συμπεριφορά
8
Φαινόλες
7
Milk
7
Γαλακτοκομικά προϊόντα
7
Γαλακτοκομικά προϊόντα-Ανάλυση
.
next >
Date issued
218
2010 - 2015
11
2000 - 2009
3
1990 - 1999
1
1988 - 1989
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Δημοσιεύσεις ΕΠ
Διδακτορικές Διατριβές
Μεταπτυχιακές Διατριβές
Ορκομωσίες
Πτυχιακές Εργασίες
Σημειώσεις Μαθημάτων
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 21-30 of 233 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
...
24
next
Μελέτη της παρουσίας σταφυλόκοκκου σε τυριά τυρογάλακτος
Εφαρμογή της μεθόδου ELISA για τον έλεγχο προσβολής από μυκοτοξίνες δειγμάτων ελληνικών σιτηρών
Έλεγχος της βιοδιασπασιμότητας αποβλήτου μελάσσας και λυμάτων με τη χρήση του ρυθμού κατανάλωσης οξυγόνου
Επεξεργασία υγρών αποβλήτων ελαιοτριβείου για την απομάκρυνση φαινολών με χρήση του μύκητα λευκής σήψης (Pleyrotus Ostreatus)
Μελέτη της σύνθεσης νανοσωματιδίων από άμυλο
Επίδραση σκόνης δαμάσκηνου στη μείωση οξείδωσης λιπιδίων κρέατος σε μπιφτέκια στη βιομηχανία τροφίμων
Έλεγχος της αποτελεσματικότητας του συστήματος ποιότητας ISO 22000 με κριτήρια μικροβιολογικές αναλύσεις
Μεταβολές στη μέση σύσταση, κατανομή λιπαρών οξέων, χοληστερόλη και σκουαλενίου κατα το ψήσιμο και τηγάνισμα αλιευμάτων
Μελέτη της επίδρασης της θερμοκρασίας συντήρησης στην επιβίωση της Escherichia coli σε φρέσκα έτοιμα προς κατανάλωση λαχανικά
Νέοι γαλακτωματοποιητές από προϊόντα αντιδράσεων Maillard μεταξύ πολυσακχαριτικών εκχυλισμάτων μπάμιας και καζεϊνικών