Search



Search only items with full text availability
Current filters:

Clear current filters  or Add more filters

View Option



Results 11-20 of 35 (Search time: 0.005 seconds).

  Μελέτη της μικροβιοχλωρίδας ελληνικών μαλακών τυριών Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.) (Master thesis)

  Μελέτη μερικής αντικατάστασης λίπους σε προϊόντα λαμιναρισμένης ζύμης, τύπου Σφολιάτας (Master thesis)

  Μελέτη αναπαραγωγικών χαρακτηριστικών των μινκ με βάση τον δείκτη μάζας σώματος (Master thesis)

  Η επίδραση διαφορετικών μορφών αζώτου σε φυσιολογικές παραμέτρους του μαλακού σιταριού (Master thesis)

  Επίδραση της σύστασης της άλμης στα ποιοτικά χαρακτηριστικά ποικιλιών πιπεριάς τουρσί (Master thesis)

  Προσδιορισμός των σακχάρων της μπάμιας (abelmoscus esculentus) με LC-MS/MS (Master thesis)

  Η επίδραση του χρόνου αποθήκευσης στα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά του συμπυκνωμένου κονσερβοποιημένου γάλακτος και στην πορεία διάβρωσης των μεταλλικών περιεκτών (Master thesis)

  Οι αγοραστικές προτιμήσεις των καταναλωτών φέτας (Master thesis)

  Μελέτη διαφορετικών κροκιδωτικών υλικών για την βελτίωση της ποιότητας του νερού σε μια εγκατάσταση παραγωγής γαλακτοκομικών (Master thesis)

  Συνεργασία και αλληλεπίδραση των συστημάτων ενδοεπιχειρησιακού σχεδιασμού (ERP) με τα συστήματα ποιότητας στη βιομηχανία τροφίμων (Master thesis)