Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
Αναστασίου, Ηρώ
1
Αποστολίδου, Θεοπίστη
1
Βαμπέρτζη, Πολυξένη
1
Βαχαράκης, Νικόλαος
1
Βοζίκη, Χριστίνα
1
Γαρδικιώτη, Θεοδώρα
1
Γεροθανάση, Αργυρώ-Λυδία
1
Γιώτσας, Χαράλαμπος
1
Γκαραγκούνη, Καλλιόπη
1
Διαμαντοπούλου, Ειρήνη
.
next >
Subject
2
sodium caseinate
2
thermal process
2
θερμική επεξεργασία
1
(CRM)Customer Relationship Manage...
1
2ο ΕΠΑΛ Δράμας
1
agriculture
1
alfalfa plant
1
Aliakmonas river
1
Amylose
1
apple powder
.
next >
Item Type
24
bachelorThesis
16
masterThesis
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Δημοσιεύσεις ΕΠ
Διδακτορικές Διατριβές
Μεταπτυχιακές Διατριβές
Ορκομωσίες
Πτυχιακές Εργασίες
Σημειώσεις Μαθημάτων
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 31-40 of 40 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Μελέτη της προόδου της θερμικής επεξεργασίας τροφίμων με τη χρήση μικροκυμάτων (Bachelor thesis)
Μελέτη της ισορροπίας ρόφησης βαρέων μετάλλων σε βιοεξανθρακώματα από υδατικά διαλύματα (Bachelor thesis)
Μελέτη ρεολογικών και οργανοληπτικών ιδιοτήτων ζυμούμενων γαλακτοκομικών προϊόντων παγωτού (Bachelor thesis)
Επίδραση της αρχιτεκτονικής των γαλακτωμάτων στην αλληλεπίδραση με τα συστατικά του σάλιου (Bachelor thesis)
Επίδραση της ξανθάσης και του κόμμεος χαρουπιού στις ιδιότητες αναπληρωμάτων τυριού από πρωτεΐνες ορού γάλακτος και φοινικέλαιο. (Bachelor thesis)
Μελέτη ιδιοτήτων και αγρονομικών χαρακτηριστικών υπολειμμάτων από πυρολυτικο κλίβανο (Bachelor thesis)
Αναζήτηση, καταγραφή και προσδιορισμός του Gocioctena Fornicata εντόμου επιζήμιου στη γεωργία (Bachelor thesis)
Τοπική δυναμική και μικρορελογία κολλοειδών τροφίμων παρουσία στοματικών υγρών (Bachelor thesis)
Επίδραση των συστατικών στις ιδιότητες αναπληρωμάτων τυριού από καζεϊνικό νάτριο και ηλιέλαιο (Bachelor thesis)
Φιλμ συσκευασίας από σύμπλοκο αμυλόζης- ελευθέρων λιπαρών οξέων (Bachelor thesis)