Search



Search only items with full text availability
Current filters:

Clear current filters  or Add more filters

View Option



Results 61-70 of 218 (Search time: 0.003 seconds).

  Σύνθεση και χαρακτηρισμός Φωτοευαίσθητων προστατευτικών ομάδων για την σύνθεση του DNA

  Μεταβολή των ολικών λιπαρών οξέων κατά την ωρίμανση στην Κεφαλογραβίερα και στην μυζήθρα Ηπείρου

  Αξιολόγηση της προσθήκης ξηρής γλουτένης σε αλεύρι μαλακού σταριού

  Επίδραση του είδους του γάλακτος και του χρόνου ωρίμανσης στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του τυριού «Ανεβατό»

  Παραγωγή και χαρακτηρισμός προψημένης πατάτας με χρήση CO₂ και εμποτισμός αιθέριου ελαίου ρίγανης

  Μελέτη της κροκίδωσης γαλακτωμάτων ελαίου σε νερό υπό την επίδραση γλυκοπρωτεϊνών του πεπτικού συστήματος: μοντελοποίηση δεδομένων σκέδασης νετρονίων υπέρμικρης γωνίας(USANS)

  Επίδραση της σύστασης σε καζεϊνικό νάτριο, άμυλο και λίπος στις οργανοληπτικές ιδιότητες λουκάνικων τύπου Φρανκφούρτης

  In vitro μελέτη των διεργασιών της μέσης πεπτικής οδού. Καλλοειδής αλληλεπίδρασεις, μεταξύ καζεϊνικού νατρίου και χοίρειας γαστρικής μυξίνης σε όξινες τιμές pH.

  Επίδραση χρωμίου στην ανάπτυξη των μικροοργανισμών σε συστήματα τύπου ενεργού ιλύος

  Ποιοτικά χαρακτηριστικά πόσιμου νερού στο Νόμο Λάρισας