Search



Search only items with full text availability
Current filters:

Clear current filters  or Add more filters

View Option



Results 31-40 of 218 (Search time: 0.004 seconds).

  Ανάπτυξη τεχνικής τριχοειδούς διαβροχής για την αποτίμηση της ποιότητας του τηγανισμένου λαδιού – δοκιμές με πορώδη μέσα διαφορετικών χαρακτηριστικών.

  Μελέτη των παραγόντων που επηρεάζουν τα χαρακτηριστικά της υπολογιστικής διαδικασίας του λογισμικού υπολογιστής ρευστομηχανικής Fluent

  Επίδραση του χρόνου αποθήκευσης στην υφή προϊόντων τύπου λουκουμιού

  Επίδραση της προσθήκης χυμού ροδιού στις ρεολογικές ιδιότητες του κεφίρ κατά τη διάρκεια σχηματισμού της πηκτής του

  Χρήση εμπλουτισμού με καρουβίνη πρωτεϊνικού κλάσματος από φύτρο χαρουπιού σε δοκιμές αρτοποίησης προϊόντων ελεύθερων γλουτένης

  Παράγοντες που επηρεάζουν τον χρόνο λυοφιλίωσης

  Αερόβια επεξεργασία αναερόβιων εκροών με υψηλή περιεκτικότητα σε μελάσα

  Η Ελλάδα ως προορισμός των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους

  Επίδραση του pH και του είδους της πυτιάς στην πορεία πήξης του γάλακτος με πυτιά

  Μελέτη ωσμωτικής αφυδάτωσης ακτινιδίων, με έμφαση στις μηχανικές ιδιότητες και την αποβολή ορού