Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
18
Likotrafiti, Eleni
8
Tuohy, Kieran
7
Rastall, Robert
7
Rhoades, Jonathan
5
Gibson, Glenn
3
Cresci, A.
3
Koulouris, Alexandros
3
Nastou, Aikaterini
2
Dore, Jonathan
2
Kontominas, Michael
.
next >
Subject
12
Γάλα
12
Κεφίρ
11
Αντιοξειδωτικά
9
Πολυσακχαρίτες
8
Γαλακτώματα
8
Ρεολογική συμπεριφορά
8
Φαινόλες
7
Milk
7
Γαλακτοκομικά προϊόντα
7
Γαλακτοκομικά προϊόντα-Ανάλυση
.
next >
Date issued
51
2015
64
2014
41
2013
44
2012
6
2011
12
2010
Item Type
218
other
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Δημοσιεύσεις ΕΠ
Διδακτορικές Διατριβές
Μεταπτυχιακές Διατριβές
Ορκομωσίες
Πτυχιακές Εργασίες
Σημειώσεις Μαθημάτων
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 211-218 of 218 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
...
19
20
21
22
next
Μελέτη της προσροφητικής ικανότητας πριονιδίου βιοάνθρακα σε υδατικά διαλύματα μπλε του μεθυλενίου
Απομόνωση πολυσακχαριτών από σαλέπι και μελέτη της επίδρασης τους στη σταθερότητα γαλακτωμάτων λαδιού σε νερό
Study natural antioxidants and total phenolics in sample of Diktamos
Επίδραση της κατάψυξης (-20°C) στην ποιότητα ψητής για 15, 30 και 45 λεπτά σαρδέλας (Sardina Pilchardus)
Επίδραση της μεθόδου ξήρανσης στη διαβροχή και απορρόφηση λαδιού τηγανητής πατάτας
Ανάλυση θερμικής κατανομής (Heat Distribution) και διείσδυσης (Heat Penetration) αποστειρωτών σε πρόγραμμα νερού και ατμού
Μελέτη της απορρόφησης των ενζύμων λακκάση, υπεροξειδάση μη εξαρτημένης Mn και Mn-υπεροξειδάση κάτα την ανάπτυξη καλλιέργειας μανιταριών
Προσδιορισμός νοθείας ελληνικών εξαιρετικών παρθένων ελαιόλαδων με τη μέθοδο των 3,5-Στιγμασταδιενιων