Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
|||
1
Ηλία, Δήμητρα
1
Καφετζή, Ιωσηφίνα
1
Κουτσούλας, Λάζαρος
1
Λιασίδου, Νατάσα
1
Μεφυλοπούλου, Γεωργία
1
Ξεντέ, Ελένη
1
Πέτρα, Αναστασία
1
Πανάγιου, Αφροδίτη
1
Παπαπαναγιώτου, Χρήστος
.
next >
Subject
2
Rheology
2
Γαλακτοκομικά προϊόντα-Ρεολογία
1
Carob gum
1
Emulsion
1
Emulsions
1
Flocculation
1
Food technology
1
Kefir
1
Locust bean gum
1
Locust gum
.
next >
Date issued
1
2015
1
2013
2
2012
Item Type
4
other
2
bachelorThesis
1
masterThesis
Date
1
2019
2
2016
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Δημοσιεύσεις ΕΠ
Διδακτορικές Διατριβές
Μεταπτυχιακές Διατριβές
Ορκομωσίες
Πτυχιακές Εργασίες
Σημειώσεις Μαθημάτων
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 1-7 of 7 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
next
Παρασκευή και ρεολογική μελέτη γαλακτωμάτων τύπου μαγιονέζας με κόμμεα χαρουπιού και ξανθάνης
Επίδραση της πρωτεόλυσης στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του τυριού Ανεβατό
Επίδραση της προσθήκης χυμού από ρόδι στις ρεολογικές ιδιότητες προϊόντων τύπου κεφίρ (Bachelor thesis)
Απομάκρυνση πρωτεϊνών από βλέννα του καρπού της μπάμιας και μελέτη της ρεολογικής συμπεριφοράς του
Κροκίδωση γαλακτωμάτων υπό την επίδραση μυξίνης: Ρεολογία & Μικροδομή
Μελέτη της επίδρασης της περιεκτικότητας σε λάδι και Ξανθάκη στα χαρακτηριστικά αναπληρωμάτων μαγιονέζας (Bachelor thesis)
Ανάπτυξη και μελέτη επαλειφόμενων αναπληρωμάτων τυριού με βάση την πρωτεΐνη σόγιας (Master thesis)