Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας
Πτυχιακές Εργασίες
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
2
Βασιάρη, Ειρήνη
2
Μπάλλα, Ανδρομάχη-Ειρήνη
1
Ανανιάν, Αναΐντα
1
Δέδε, Όλγα
1
Δαμιανίδου, Σοφία
1
Δεληγιαννίδου, Γεωργία-Ειρήνη
1
Ιωαννίδου, Ελένη
1
Καραι, Αίντα
1
Κασιμίδου, Βαρβάρα
1
Κολυμπάρη, Παναγιώτα
.
next >
Subject
4
Herbs
3
Αντιοξειδωτικά
3
Φασκόμηλο
2
Antioxidants
2
Research
2
Vitamins
2
Έρευνα
2
Βιταμίνες
2
Διατροφή
2
Λεβάντα
.
next >
Date issued
3
2015
3
2014
Item Type
6
other
3
bachelorThesis
Date
1
2017
1
2016
1
2015
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας
Πτυχιακές Εργασίες
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 1-9 of 9 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
next
Η χρήση συμπληρωμάτων διατροφής στους Νομούς Θεσσαλονίκης, Πέλλας και Βοιωτίας (Bachelor thesis)
Ο ρόλος των αρωματικών φυτών στη μεσογειακή δίαιτα Μελέτη την αντιοξειδωτικής δράσης της λεβάντας ως οικιακό ρόφημα (Bachelor thesis)
Γνώση και χρήση βοτάνων σε ενήλικες άνω των 55 ετών
Μελέτη της αντιοξειδωτικής ικανότητας καθώς και οργανοληπτική αξιολόγηση στο έγχυμα και αφέψημα του τίλιου
Μελέτη κατανάλωσης ροφημάτων τσαγιού και βοτάνων σε σχέση με τη διατροφική συμπεριφορά κατά τα πρωϊνά και τα ενδιάμεσα γεύματα
Μελέτη της αντιοξειδωτικής δράσης και των οργανοληπτικών ιδιοτήτων στο έγχυμα και αφέψημα του φασκόμηλου
Μελέτη της αντιοξειδωτικής δράσης αφεψημάτων από φυτά της μεσογειακής δίαιτας.Η περίπτωση του μάραθου
Μελέτη της αντιοξειδωτικής δράσης και των οργανοληπτικών ιδιοτήτων στο αφέψημα και έγχυμα του φασκόμηλου
Συμπληρώματα διατροφής (Bachelor thesis)