Μεσογειακή διατροφή και επιδερμίδα
Δούκας, Χρήστος/ Πεγιά, Αργυρώ
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Δούκας, Χρήστος | el |
dc.contributor.author | Πεγιά, Αργυρώ | el |
dc.date.accessioned | 2015-07-23T17:06:19Z | el |
dc.date.accessioned | 2018-02-28T12:06:52Z | - |
dc.date.available | 2015-07-23T17:06:19Z | el |
dc.date.available | 2018-02-28T12:06:52Z | - |
dc.date.issued | 2015-07-23T17:06:19Z | el |
dc.identifier.uri | http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7374 | - |
dc.description | Πτυχιακή εργασία--ΣΕΥΠ--Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας, 2006-- | el |
dc.description.abstract | Η πτυχιακή αναφέρεται στη συμβολή της μεσογειακής διατροφής στην επιδερμίδα. Περιγράφει πως ανάλογα με την ηλικία το ανθρώπινο δέρμα έχει διαφορετικές κάθε φορά απαιτήσεις και πως με το σωστό κάθε φορά διατροφικό πρόγραμμα μπορεί να διατηρηθεί στη καλύτερη δυνατή κατάσταση. | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | el |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece | el |
dc.subject | ελεύθερες ρίζες | el |
dc.subject | mediterranean diet | el |
dc.subject | μεσογειακή διατροφή | el |
dc.subject | επιδερμίδα | el |
dc.subject | complexion | el |
dc.subject | free radicals | el |
dc.title | Μεσογειακή διατροφή και επιδερμίδα | el |
dc.type | Thesis | el |
heal.type | other | el |
heal.type.en | Other | en |
heal.dateAvailable | 2018-02-28T12:07:52Z | - |
heal.language | el | el |
heal.access | free | el |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Θεσσαλονίκης | el |
heal.fullTextAvailability | true | el |
heal.type.el | Άλλο | el |
Appears in Collections: | Πτυχιακές Εργασίες |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pegia_Argiro.PDF | 246.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Please use this identifier to cite or link to this item:
This item is a favorite for 0 people.
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7374
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.