Τα ιχνοστοιχεία στη διατροφή

Δούκας, Χρήστος/ Στυλιανάκη, Αντωνία


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: human body;diet;minerals;ψευδάργυρος;ανθρώπινος οργανισμός;διατροφή;ιχνοστοιχεία;zinc
Issue Date: 22-Jul-2015
Abstract: Η πτυχιακή αναφέρεται στο πολύτιμα ιχνοστοιχεία τα οποία ο άνθρωπος προμηθεύεται μέσω της τροφής του και πόσο σημαντικά είναι αυτά για τον οργανισμό του. Αναλύει σε μεγάλο βαθμό πολλά από τα σημαντικότερα ιχνοστοιχεία και τις μεταξύ τους αλληλεπιδράσεις. Επιπλέον εξηγεί πως μέσα από ένα ισορροπημένο διαιτολόγια μπορεί να ληφθούν όλα τα απαραίτητα αυτά στοιχεία για να μην υπάρξουν ελλείψεις από τον ανθρώπινο οργανισμό.
Description: Πτυχιακή εργασία--ΣΕΥΠ--Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας, 2003
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7351
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Stilianaki_Antonia.pdf295.31 kBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7351
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.