Το σκόρδο στη διατροφή

Δούκας, Χρήστος/ Παπαδάκη, Καλλιόπη


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Cure;Παθήσεις;Diseases;Medicine;Garlic;Recipe;Ιατρική;Συνταγές;Θεραπεία;Σκόρδο
Issue Date: 21-Jul-2015
Abstract: Κύριο θέμα της εργασίας είναι το σκόρδο και η ιστορική του αναδρομή απο την αρχαιότητα όπου η χρήση του ανάμεσα σε πολλούς λαούς το έχει καταστήσει δυνατό σύμμαχο ενάντια στα μικρόβια και σε πολλές παθήσεις. Ο βολβός αυτός χρησιμοποιείται και στο φαγητό και προσφέρει και μέσω της τροφής πολλές θεραπευτικές ιδιότητες στον ανθρώπινο οργανισμό. Καταγράφονται αναλυτικά οι ασθένειες που μπορεί να θεραπεύσει και οι συνταγές στις οποίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
Description: Πτυχιακή εργασία--ΣΕΥΠ--Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας, 2001--
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7317
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Papadaki_Kalliopi.pdf3.55 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7317
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.