Το ελαιόλαδο και οι ευεργετικές του ιδιότητες - Νέα στοιχεία από πρόσφατες μελέτες - ΄Ερευνες
Δούκας, Χρήστος/ Ιππέκη, Κατερίνα
Institution and School/Department of submitter: | ΤΕΙ Θεσσαλονίκης |
Keywords: | Mediterranean diet;Olive oil;Μεσογειακή διατροφή;Χοληστερόλη;Cholesterol;Ελαιόλαδο;Καλλυντικά;Γήρανση;Aging;Καρκίνος;Cancer;Υπέρταση;Hypertension;Cosmetics |
Issue Date: | 28-Mar-2012 |
Abstract: | Σκοπός της εργασίας είναι να διαπιστωθούν τα συστατικά και οι ιδιότητες του ελαιόλαδου. Αναλύει τις θετικές επιδράσεις στη καρδιά, στο κυκλοφορικό σύστημα και στη μείωση της οξείδωσης κακής χοληστερόλης στο αίμα, συμβάλλοντας έτσι στην ελάττωση του κινδύνου για αθηρωμάτωση που οδηγεί σε καρδιακά και εγκεφαλικά επεισόδια . Τέλος εξηγεί το που οφείλονται οι ευεργετικές δράσεις του ελαιόλαδου. |
Description: | Πτυχιακή εργασία--Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας--Τμήμα Αισθητικής, 2009--αα465 |
URI: | http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7166 |
Appears in Collections: | Πτυχιακές Εργασίες |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ippeki_Katerina.pdf | 1.63 MB | Adobe PDF | View/Open |
Please use this identifier to cite or link to this item:
This item is a favorite for 0 people.
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7166
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.