Το σκόρδο στη διατροφή

Δούκας, Χρήστος/ Μαργαρίτη, Ελένη


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Διατροφή;Garlic;Σκόρδο;Nutrition
Issue Date: 28-Mar-2012
Abstract: Το θέμα το οποίο αναπτύσσεται στην εν λόγο πτυχιακή έχει να κάνει με ένα πολύ ιδιαίτερο φυτό, το σκόρδο και τις ευεργετικές του δυνατότητες. Αρχικά γίνεται μια καταγραφή που αφορά το πότε ανακαλύφθηκε και χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά. Στη συνέχεια ασχολείται με τη χημική του σύσταση αλλά και με το τι μπορεί να προφέρει το σκόρδο στην υγεία μας. Ποια είναι η σημασία του σε κάθε λειτουργία του οργανισμού μας, στο κυκλοφοριακό σύστημα, την καρδιά, στο πεπτικό σύστημα, αλλά και σε ασθένειες όπως υπέρταση, κρυολογήματα, τσιμπήματα, άσθμα, διαβήτη, καρκίνο και πολλές πολλές άλλες.
Description: Πτυχιακή εργασία--Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας--Τμήμα Αισθητικής, 2008--αα464
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7098
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Margariti_Eleni.pdf3.85 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7098
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.