Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
Δουβής, Δημήτριος
1
Ιγνατιάδης, Αλέξανδρος
1
Κλανέτατζης, Δημήτριος
1
Κοντούλης, Στέφανος
1
Κουγιουμτζή, Θεοδώρα
1
Λύγδας, Βασίλειος
1
Μανιτάρας, Δημήτρης
1
Μαυρομάτης, Θεόδωρος
1
Πέρος, Νίκος
1
Τσαντηράκης, Στυλιανός
.
next >
Subject
10
Dairy products
7
Milk
7
Γάλα
3
Animal nutrition
3
Cheese-Varieties
3
Γαλακτοκομία
3
Διατροφή ζώων
3
Τυρί-Ποικιλίες
2
Cheese
2
Dairy processing
.
next >
Date issued
1
2015
7
2014
1
2013
3
2010
Item Type
12
other
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Ζωικής Παραγωγής
Δημοσιεύσεις ΕΠ
Διδακτορικές Διατριβές
Μεταπτυχιακές Διατριβές
Ορκομωσίες
Πτυχιακές Εργασίες
Σημειώσεις Μαθημάτων
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 1-10 of 12 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
next
Ποιοτικά χαρακτηριστικά και τεχνολογία παραγωγής τυριών τύπου Pasta Filata
Παράγοντες που επηρεάζουν την εμμονή στη γαλακτοπαραγωγή των προβατίνων και την ποιότητα του γάλακτος
Η επίδραση της επεξεργασίας της βακτηριοκάθαρσης στην ποιότητα του γάλακτος
Βιομηχανία γάλακτος ΝΕΟΓΑΛ νομού Δράμας
Η προβατοτροφία στο Νομό Φθιώτιδας
Η ρομποτική άμελξη σε μεγάλες αγελαδοτροφικές μονάδες και η συμβολή στην ποιότητα του γάλακτος
Χρήση πρόσθετων ουσιών στην βιομηχανία γάλακτος
ΠΟΠ Προϊόντα Ιταλίας
Γαλλικά τυριά προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης
Εφαρμογή συστήματος HACCP και διασφάλιση ποιότητας στην γραμμή παραγωγής γάλακτος 3,5 % στην βιομηχανία γάλακτος ΝΕΟΓΑΛ