Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
18
Likotrafiti, Eleni
11
Καρυπίδης, Φίλιππος
8
Tuohy, Kieran
7
Rastall, Robert
7
Rhoades, Jonathan
6
Karipidis, Philippos
5
Gibson, Glenn
4
Παλάτος, Γεώργιος
3
Cresci, A.
3
Koulouris, Alexandros
.
next >
Subject
28
Γάλα
24
Βιολογικά προϊόντα
24
Θεσσαλονίκη
24
Καταναλωτές
23
Αντιοξειδωτικά
21
Γεωργία
21
Οργανική γεωργία
20
Olive
20
Γαλακτοκομικά προϊόντα
19
Νομός Θεσσαλονίκης
.
< previous
next >
Date issued
351
2015
338
2014
177
2013
210
2012
21
2011
61
2010
Item Type
1158
other
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης & Διοίκησης Αργοτικών Επιχειρήσεων
Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας
Τμήμα Ζωικής Παραγωγής
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 1-10 of 1158 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
3
4
...
116
next
Μελέτη αντιοξειδωτικής ικανότητας σύμπλοκων ενώσεων με ΜΣΑΦ
Η απήχηση των light τροφίμων σε δείγμα φοιτητών Κύπρου
Social responsibility as consumers to determine the model ISO 26000
Βελτιώσεις κατά το Πρότυπο Αριστείας του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Διοίκησης Ποιότητας
The Social Responsibility of organizations through the ISO 26000 Standard
Εκτίμηση της διατροφικής πρόσληψης και των διατροφικών συνηθειών των εφήβων της Κομοτηνής
Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής ικανότητας σε σοκολατάκια διαφορετικών ειδών
Fluent (Λογισμικό υπολογιστικής ρευστοδυναμικής)
Μελέτη της Επίδρασης 3 γαλακτωματοποιητών (SSL, E471, E472) στα ρεολογικά χαρακτηριστικά της ζύμης δυο αλεύρων με διαφορετικό πρωτεϊνικό περιεχόμενο
Μελέτη υφής του κατσικίσιου τυριού