Ισορροπημένη διατροφή για την πρόληψη της παχυσαρκίας

Δούκας, Χρήστος/ Καρτσαφλέκη, Ιφιγένεια


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Διατροφή;Obesity;Παχυσαρκία;Ισορροπημένη διατροφή;Nutrition
Issue Date: 12-May-2008
Abstract: Η παχυσαρκία τείνει να εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα. Η εξάπλωση της παχυσαρκίας δεν εξαρτάται μόνο από την ποσότητα της τροφής που καταναλώνουμε, αλλά κυρίως από την ποιότητα και τον τρόπο ζωής μας. Η εργασία αυτή αναλύει πως η υγιεινή διατροφή μπορεί να συμβάλει στη πρόληψη.
Description: Πτυχιακή εργασία -- Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας -- Τμήμα Αισθητικής, 2008, - 2372
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7045
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kartsafleki_Ifigeneia.pdf1.14 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7045
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.