Το ελαιόλαδο στη διατροφή

Δούκας, Χρήστος/ Κουλίνα, Σουλτάνα/ Μιχαλοπούλου, Ελένη


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Παραγωγή ελιάς και ελαιόλαδου;Nutrition;Μεσογειακή διατροφή;Ελαιόλαδο;Olive oil;Ελαιόλαδο και υγεία;Olive and olive oil production;Mediterranean diet;Olive oil and health;Διατροφή
Issue Date: 11-Jun-2007
Description: Πτυχιακή εργασία -- Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας -- Τμήμα Αισθητικής, 2007
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7011
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Koulina_Mihalopoulou.pdf1.92 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7011
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.