Το ελαιόλαδο, τα συστατικά του και οι ευεργετικές τους ιδιότητες

Δούκας, Χρήστος/ Δαλιγκάρου, Μαργαρίτα


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΔούκας, Χρήστοςel
dc.contributor.authorΔαλιγκάρου, Μαργαρίταel
dc.date.accessioned2008-11-10T12:18:22Zel
dc.date.accessioned2018-02-28T11:54:26Z-
dc.date.available2008-11-10T12:18:22Zel
dc.date.available2018-02-28T11:54:26Z-
dc.date.issued2008-11-10T12:18:22Zel
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/6880-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία -- Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας -- Τμήμα Αισθητικής, 2008, αα2647el
dc.description.abstractΗ εργασία αναφέρεται στο ελαιόλαδο, στα συστατικά του καθώς και στις ευεργετικές ιδιότητες του. Αρχικά, γίνεται μία αναφορά στην εξέλιξη του ελαιόλαδου από την αρχαιότητα έως και σήμερα και μία καταγραφή των χαρακτηριστικών και των συστατικών του. Στη συνέχεια, γίνεται εκτενής αναφορά στην διαδικασία παραγωγής του ελαιολάδου, από το φύτευμα έως και το τελευταίο στάδιο της παραγωγής. Τέλος, επισημαίνεται η αξία του ελαιολάδου στην διατροφή και στην υγεία του ανθρώπου καθώς και η συμβολή του στο χώρο της αισθητικής.el
dc.description.abstractThis thesis reports to olive oil, to it ingredients as and to beneficial properties. Firstly, it reports to olive oil progress from the ancients ages to nowadays and a notation of it characteristics and ingredients. Following, it reports to the procedure of olive oil production, from the planting to the last level of the production. Finally, marked the value of olive oil to nutrition and to humans health as and it contribution at aesthetics.el
dc.language.isoelel
dc.subjectΕλιάel
dc.subjectOliveel
dc.subjectΕλαιόλαδοel
dc.subjectΠαραγωγή ελαιολάδουel
dc.subjectΑισθητικήel
dc.subjectΕλαιόλαδο και υγείαel
dc.subjectOlive oil productionel
dc.subjectOlive oilel
dc.subjectOlive oil and healthel
dc.subjectAestheticsel
dc.subject.lcshOlive oilel
dc.subject.lcshHealthel
dc.subject.lcshNutritionel
dc.subject.lcshAestheticsel
dc.subject.lcshΕλαιόλαδοel
dc.subject.lcshΥγείαel
dc.subject.lcshΔιατροφήel
dc.subject.lcshΑισθητικήel
dc.titleΤο ελαιόλαδο, τα συστατικά του και οι ευεργετικές τους ιδιότητεςel
dc.typeThesisel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-28T11:55:26Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilitytrueel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
margarita_daligkarou.pdf5.32 MBAdobe PDFView/Open
mdaligkarou_exofyllo.pdf256 kBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/6880
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.