Βασικά βήματα για την δημιουργία μιας υγιούς επισιτιστικής επιχείρησης : Μελέτη περίπτωσης : Ούζου Μέλαθρον

Γκίτνος, Γεώργιος/ Μπακούρα, Μαρία


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Ouzou Melathron;Ούζου Μέλαθρον;Διοίκηση εστιατορίων;Διαχείρηση ανθρωπίνων πόρων;Ελληνική αγορά;Restaurants;Εστιατόρια;Greek market area;Management of human resources;Restaurants managements
Issue Date: 3-Apr-2009
Abstract: This study is related to the enterprise of Ouzou Melathron as a case study and its aim is to highlight the main steps that need to be followed in order to achieve the creation of a healthy food enterprise.
Η εργασία αυτή αναφέρεται στην επιχείρηση Ούζου Μέλαθρον ως μελέτη περίπτωσης και έχει ως στόχο να αναδείξει τα βασικά βήματα για επίτευξη της δημιουργίας μιας υγιούς επισιτιστικής επιχείρησης.
Description: Πτυχιακή εργασία--Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας--Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων, 2009
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/6732
Appears in Collections:(πρωην) Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mpakoura_Maria.pdf34.56 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/6732
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.