Πρότυπη απογραφή χώρου παραγωγής εδεσμάτων Η περίπτωση του εργαστηρίου γαστρονομίας του Α.Τ.Ε.Ι.Θ.

Θεοδωρέλλης, Χαρίλαος/ Γεώργιος, Παλησίδης/ Δημητράκη, Μαγδαλινή


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΘεοδωρέλλης, Χαρίλαοςel
dc.contributor.advisorΓεώργιος, Παλησίδηςel
dc.contributor.authorΔημητράκη, Μαγδαλινήel
dc.date.accessioned2010-11-16T10:14:04Zel
dc.date.accessioned2018-02-28T11:39:50Z-
dc.date.available2010-11-16T10:14:04Zel
dc.date.available2018-02-28T11:39:50Z-
dc.date.issued2010-11-16T10:14:04Zel
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/6580-
dc.descriptionΠτυχιακή Εργασία--Σχολή Διοίκησης Οικονομίας--Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων, 2010el
dc.description.abstractThe purpose of the research conducted for recording the equipment in a dish production space was the clarification of the definition of census, the determination of the reasons for which it is conducted and the full recording of the equipment and the tools that are necessary for its operation. In what is relevant to the case of A.T.E.I.Th. the aim of the thesis was apart from recording the equipment, the setting of installation for appropriate usage from the staff, in case they are mentioned as usefull.el
dc.description.abstractΣκοπός της έρευνας που πραγματοποιήθηκε σχετικά με την πρότυπη απογραφή του εξοπλισμού σε έναν χώρο παραγωγής εδεσμάτων, ήταν η αποσαφήνιση του ορισμού της απογραφής, ο προσδιορισμός των λόγων για τους οποίους πραγματοποιείται καθώς και των ατόμων που την πραγματοποιούν και φυσικά η πλήρης καταγραφή του εξοπλισμού και των εργαλείων που είναι απαραίτητα για την λειτουργία του. Σε ότι αφορά την μελέτη της περίπτωσης του εργαστηρίου του Α.Τ.Ε.Ι.Θ. σκοπός ήταν η απογραφή του εξοπλισμού και η κατάρτιση καταστάσεων για χρήση από το προσωπικό σε περίπτωση που αυτές κριθούν χρήσιμες.el
dc.language.isoelel
dc.subjectCensusel
dc.subjectGastronomy Laboratory of ATEIel
dc.subjectΕξοπλισμός χώρου εστίασηςel
dc.subjectΕργαστήριο Γαστρονομίας ΑΤΕΙΘel
dc.subjectEquipment of dining areael
dc.subjectDiningel
dc.subjectΑπογραφήel
dc.subjectΧώρος παραγωγής εδεσμάτωνel
dc.subject.lcshΤουρισμόςel
dc.subject.lcshTourismel
dc.subject.lcshΕστιατορικήel
dc.subject.lcshCensusel
dc.subject.lcshΑπογραφήel
dc.subject.lcshGastronomyel
dc.subject.lcshΓαστρονομίαel
dc.titleΠρότυπη απογραφή χώρου παραγωγής εδεσμάτων Η περίπτωση του εργαστηρίου γαστρονομίας του Α.Τ.Ε.Ι.Θ.el
dc.titleStandard census of dishes' production space The case of gastronomy workshop of A.T.E.I.Th.el
dc.typeThesisel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-28T11:40:50Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilitytrueel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:(πρωην) Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dimitraki_Magdalini.pdf13.68 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/6580
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.