Πρότυπη απογραφή χώρου παραγωγής εδεσμάτων Η περίπτωση του εργαστηρίου γαστρονομίας του Α.Τ.Ε.Ι.Θ.
Θεοδωρέλλης, Χαρίλαος/ Γεώργιος, Παλησίδης/ Δημητράκη, Μαγδαλινή
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Θεοδωρέλλης, Χαρίλαος | el |
dc.contributor.advisor | Γεώργιος, Παλησίδης | el |
dc.contributor.author | Δημητράκη, Μαγδαλινή | el |
dc.date.accessioned | 2010-11-16T10:14:04Z | el |
dc.date.accessioned | 2018-02-28T11:39:50Z | - |
dc.date.available | 2010-11-16T10:14:04Z | el |
dc.date.available | 2018-02-28T11:39:50Z | - |
dc.date.issued | 2010-11-16T10:14:04Z | el |
dc.identifier.uri | http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/6580 | - |
dc.description | Πτυχιακή Εργασία--Σχολή Διοίκησης Οικονομίας--Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων, 2010 | el |
dc.description.abstract | The purpose of the research conducted for recording the equipment in a dish production space was the clarification of the definition of census, the determination of the reasons for which it is conducted and the full recording of the equipment and the tools that are necessary for its operation. In what is relevant to the case of A.T.E.I.Th. the aim of the thesis was apart from recording the equipment, the setting of installation for appropriate usage from the staff, in case they are mentioned as usefull. | el |
dc.description.abstract | Σκοπός της έρευνας που πραγματοποιήθηκε σχετικά με την πρότυπη απογραφή του εξοπλισμού σε έναν χώρο παραγωγής εδεσμάτων, ήταν η αποσαφήνιση του ορισμού της απογραφής, ο προσδιορισμός των λόγων για τους οποίους πραγματοποιείται καθώς και των ατόμων που την πραγματοποιούν και φυσικά η πλήρης καταγραφή του εξοπλισμού και των εργαλείων που είναι απαραίτητα για την λειτουργία του. Σε ότι αφορά την μελέτη της περίπτωσης του εργαστηρίου του Α.Τ.Ε.Ι.Θ. σκοπός ήταν η απογραφή του εξοπλισμού και η κατάρτιση καταστάσεων για χρήση από το προσωπικό σε περίπτωση που αυτές κριθούν χρήσιμες. | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.subject | Census | el |
dc.subject | Gastronomy Laboratory of ATEI | el |
dc.subject | Εξοπλισμός χώρου εστίασης | el |
dc.subject | Εργαστήριο Γαστρονομίας ΑΤΕΙΘ | el |
dc.subject | Equipment of dining area | el |
dc.subject | Dining | el |
dc.subject | Απογραφή | el |
dc.subject | Χώρος παραγωγής εδεσμάτων | el |
dc.subject.lcsh | Τουρισμός | el |
dc.subject.lcsh | Tourism | el |
dc.subject.lcsh | Εστιατορική | el |
dc.subject.lcsh | Census | el |
dc.subject.lcsh | Απογραφή | el |
dc.subject.lcsh | Gastronomy | el |
dc.subject.lcsh | Γαστρονομία | el |
dc.title | Πρότυπη απογραφή χώρου παραγωγής εδεσμάτων Η περίπτωση του εργαστηρίου γαστρονομίας του Α.Τ.Ε.Ι.Θ. | el |
dc.title | Standard census of dishes' production space The case of gastronomy workshop of A.T.E.I.Th. | el |
dc.type | Thesis | el |
heal.type | other | el |
heal.type.en | Other | en |
heal.dateAvailable | 2018-02-28T11:40:50Z | - |
heal.language | el | el |
heal.access | free | el |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Θεσσαλονίκης | el |
heal.fullTextAvailability | true | el |
heal.type.el | Άλλο | el |
Appears in Collections: | (πρωην) Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dimitraki_Magdalini.pdf | 13.68 MB | Adobe PDF | View/Open |
Please use this identifier to cite or link to this item:
This item is a favorite for 0 people.
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/6580
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.