Η εφαρμογή του e baking στην Ελλάδα περίπτωση της Εθνικής Τράπεζας

Κυρμιζόγλου, Παντελής/ Αμπέγκου, Αρντίτα


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Ηλεκτρονικό χρήμα;E-baking;Online transactions;National bank;Ηλεκτρονικές συναλλαγές;Electronic money;Bank;Τράπεζα;Εθνική τράπεζα
Issue Date: 7-Aug-2015
Abstract: Aim of present work is the examination and application e-baking in Greece, the advantages and the disadvantages that has involved the new technology in the banking transactions. Initially is realised a historical retrospection in the development e-baking in Greece, afterwards becomes extensive report in the uses e-baking, in the advantages and the disadvantages which it has also the safety that can provide in his users and finally, is realised a analysis of e-baking national bank of Greece and is mentioned the conclusions which resulted from the research.
Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η εξέταση και εφαρμογή του e-baking στην Ελλάδα, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχει επιφέρει η νέα τεχνολογία στις τραπεζικές συναλλαγές. Αρχικά πραγματοποιείται μια ιστορική αναδρομή στην εξέλιξη του e-baking στην Ελλάδα, στη συνέχεια γίνεται εκτεταμένη αναφορά στις χρήσεις του e-baking, στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τα οποία έχει και την ασφάλεια που μπορεί να παρέχει στους χρήστες του και τέλος, πραγματοποιείται μια ανάλυση του e-baking της εθνικής τράπεζας της Ελλάδος και παρατίθενται τα συμπεράσματα τα οποία προέκυψαν από την έρευνα.
Description: Πτυχιακή εργασία--ΣΔΟ--Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, 2014--αα6012
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/5541
Item type: other
Submission Date: 2018-02-27T18:55:35Z
Item language: el
Item access scheme: free
Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/5541
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.