Οι ευκαιρίες, οι κίνδυνοι και το εξωτερικό περιβάλλον σε σχέση με τις δυνατότητεες διείσδυσης στο ελληνικό κρασί στην τσέχικη αγορά

Ασημακόπουλος, Κωνσταντίνος/ Μαλούτα, Αριστέα/ Νιτσοτόλη, Δέσποινα


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΑσημακόπουλος, Κωνσταντίνοςel
dc.contributor.authorΜαλούτα, Αριστέαel
dc.contributor.authorΝιτσοτόλη, Δέσποιναel
dc.date.accessioned2012-11-09T12:26:54Zel
dc.date.accessioned2018-02-27T18:26:49Z-
dc.date.available2012-11-09T12:26:54Zel
dc.date.available2018-02-27T18:26:49Z-
dc.date.issued2012-11-09T12:26:54Zel
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/4795-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία -- Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας -- Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης, 2011 -- αα3003el
dc.description.abstractΗ παρούσα πτυχιακή εργασία έχει σαν σκοπό την ανάλυση του θεωρητικού υπόβαθρου για το Διεθνές Μάρκετινγκ και παράλληλα την εφαρμογή της θεωρίας στον κλάδο του κρασιού και συγκεκριμένα στην πρόταση μας για εξαγωγή του ελληνικού κρασιού στην Τσέχικη αγορά.el
dc.language.isoelel
dc.subjectPenetration of productsel
dc.subjectΔιείσδυση προϊόντωνel
dc.subject.lcshWine and wine making-Greeceel
dc.subject.lcshΚρασί και παρασκευή κρασιού-Ελλάδαel
dc.subject.lcshMarkets-Czech Republicel
dc.subject.lcshΑγορές-Τσεχίαel
dc.titleΟι ευκαιρίες, οι κίνδυνοι και το εξωτερικό περιβάλλον σε σχέση με τις δυνατότητεες διείσδυσης στο ελληνικό κρασί στην τσέχικη αγοράel
dc.typeThesisel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-27T18:27:49Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilityfalseel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:(πρωην) Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/4795
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.