Εύρεση βιβλιογραφίας (αναζήτηση - ανάκτηση αποτελεσμάτων) σε 40 θέματα θεολογίας - φιλοσοφίας: (στάδια αναζήτησης και αξιολόγηση των ανακτηθέντων αποτελεσμάτων)

Σεμερτζίδου, Ελένη/ Σιαμπάνη, Παρασκευή/ Κυρίτση, Ελένη


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Philosophy;Search results;Ανάκτηση αποτελεσμάτων;Finding the literature;Φιλοσοφία;Search and evaluation;Theology;Αναζήτηση αποτελεσμάτων;Θεολογία;Εύρεση βιβλιογραφίας;Αναζήτηση και αξιολόγηση
Issue Date: 12-Mar-2014
Abstract: Στόχος της εν λόγω Πτυχιακής είναι η εύρεση βιβλιογραφίας για είκοσι θέματα που κινούνται στον χώρο της Θρησκείας και είκοσι αντίστοιχα στον χώρο της Φιλοσοφίας. Η «λογική», πάνω στην οποία βασίστηκε το «εγχείρημα» αυτό, παρουσιάζεται μέσα από πέντε συγκεκριμένους άξονες. Έγινε βιβλιογραφική έρευνα: τι υπάρχει σχετικά με το εκάστοτε θέμα προς αναζήτηση (δηλ. βιβλία, άρθρα, περιοδικά, υλικό από ηλεκτρονικές πηγές κ.α). Έγινε αναλυτική μελέτη των θεμάτων, για να προσδιοριστούν στη συνέχεια οι κατάλληλες ΄΄λέξεις-κλειδιά΄΄. Μελετήθηκαν και αξιολογήθηκαν οι ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων που χρησιμοποιήθηκαν. Καταγράφηκαν τα στάδια αναζήτησης στις μηχανές των βάσεων δεδομένων. Έγινε αξιολόγηση των ανακτηθέντων αποτελεσμάτων και συγκριτική παρουσίαση τους. (για το ίδιο θέμα έγιναν αναζητήσεις σε παραπάνω από μια βάση δεδομένων).
Description: Πτυχιακή εργασία -- Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας -- Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας, 2008 - αα1095
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/3393
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Siampani_Kiritsi.pdf4.74 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/3393
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.