Η θερμική ανάλυση ως εργαλείο ελέγχου για την ιχνηλασιμότητα του εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου

/ Τριανταφύλλου, Δημήτριος/ Καραμολέγκου, Μαρία


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorel
dc.contributor.advisorΤριανταφύλλου, Δημήτριοςel
dc.contributor.authorΚαραμολέγκου, Μαρίαel
dc.date.accessioned2013-06-18T08:12:38Zel
dc.date.accessioned2018-02-27T15:49:10Z-
dc.date.available2013-06-18T08:12:38Zel
dc.date.available2018-02-27T15:49:10Z-
dc.date.issued2013-06-18T08:12:38Zel
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/2814-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία -- Παράρτημα Κατερίνης--Τυποποίησης και Διακίνησης Προϊόντων-Logistics, 2010 -- αα1660el
dc.description.abstractΣτην παρούσα εργασία μελετήθηκαν οι θερμικές ιδιότητες δειγμάτων εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου από την Ελλάδα και χώρες του εξωτερικού με την μέθοδο Θερμιδομετρίας Διαφορικής Σάρωσης ή DSC. Επίσης, μελετήθηκε η διαφοροποίησή, η ποικιλία αλλά και η νοθεία του ελαιόλαδου.el
dc.language.isoelel
dc.subjectθερμική ανάλυσηel
dc.subjectΠαρθένο ελαιόλαδοel
dc.subjectΝοθεία ελαιόλαδουel
dc.subjectΙχνηλασιμότηταel
dc.subjectΙχνηλασιμότητα τροφίμωνel
dc.subjectΕλαιόλαδοel
dc.subjectδιασφάλιση ποιότητας ελαιόλαδουel
dc.subject.lcshOlive oil--Analysisel
dc.subject.lcshΕλαιόλαδο--Ανάλυσηel
dc.subject.lcshΘερμική ανάλυση--μεθοδολογίαel
dc.subject.lcshThermal analysis--ethodologyel
dc.subject.lcshOlive oil--Greeceel
dc.subject.lcshΕλαιόλαδο--Ελλάδαel
dc.titleΗ θερμική ανάλυση ως εργαλείο ελέγχου για την ιχνηλασιμότητα του εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδουel
dc.typeThesisel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-27T15:50:10Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilitytrueel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Karamolegkou_Maria.pdf2.11 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/2814
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.