Επιστήμη τροφίμων ΙΙ

Φουρτουνόπουλος, Δημήτριος/ Fourtounopoulos, Dimitrios


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΦουρτουνόπουλος, Δημήτριοςel
dc.contributor.otherFourtounopoulos, Dimitriosel
dc.date.accessioned2015-07-21T09:43:16Zel
dc.date.accessioned2018-02-27T14:08:14Z-
dc.date.available2015-07-21T09:43:16Zel
dc.date.available2018-02-27T14:08:14Z-
dc.date.issued2002el
dc.identifier.isbn960-287-032-Χel
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/2592-
dc.descriptionΕκδόσεις ΑΤΕΙΘ--Βιβλία, 2002el
dc.description.abstractΣκοπός του βιβλίου είναι να παρουσίαση τις προσθετικές ύλες, τα αντιοξειδωτικά, τις αντιμικροβιακές ύλες, τις χρωστικές ύλες που προστίθενται στα τρόφιμα, τις γαλακτωματοποιητικές ύλες, τα πυκνωτικά μέσα, τα ένζυμα, τις ουσίες που μεταβάλλουν την οσμή και τη γεύση, τα αντιδιογκωτικά και τις ουσίες που αυξάνουν την θρεπτική αξία των τροφίμων. Τέλος, παρατίθεται η νομοθεσία που υπάρχει για τα τρόφιμα.el
dc.description.abstractAim of book is presentation the additive matters, antioxydant, the antimicrobial matters, the colouring matters that are added in the foods, the galaktomatopoiitikes matters, the pyknotika means, the ferments, the substances that alter smell and the flavour, the antidiogkotika and substances that increase the nutritious value of inmates. Finally, is mentioned the legislation that exists for the foods.el
dc.language.isoelel
dc.publisherΤμήμα Βιβλιοθήκης και Εντύπων Μέσων Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκηςel
dc.subjectΑντιμικροβιακές ύλεςel
dc.subjectAntimicrobial materialsel
dc.subjectΑντιοξειδωτικάel
dc.subjectAntioxidantsel
dc.subjectΈνζυμαel
dc.subjectFoodsel
dc.subjectΤρόφιμαel
dc.subjectEnzymesel
dc.subject.lcshFoodel
dc.subject.lcshΤρόφιμαel
dc.titleΕπιστήμη τροφίμων ΙΙel
dc.titleFood Science IIel
dc.typeBookel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-27T14:09:14Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilityfalseel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:Βιβλία

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/2592
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.