Food Science I

Κυρανάς, Ευστράτιος/ Kiranas, Efstratios


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΚυρανάς, Ευστράτιοςel
dc.contributor.otherKiranas, Efstratiosel
dc.date.accessioned2015-07-21T10:17:36Zel
dc.date.accessioned2018-02-27T14:08:13Z-
dc.date.available2015-07-21T10:17:36Zel
dc.date.available2018-02-27T14:08:13Z-
dc.date.issued2001el
dc.identifier.isbn960-287-022-2el
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/2582-
dc.descriptionΕκδόσεις ΑΤΕΙΘ--Βιβλία, 2001el
dc.description.abstractΣκοπός του βιβλίου είναι η παρουσίαση της σύστασης των τροφίμων, της προέλευσης τους, των αλλοιώσεων που δέχονται και των τρόπων συντήρηση τους.el
dc.description.abstractAim of book is the presentation of constitution of inmates, their origin, the alterations that accept also their ways maintainance.el
dc.language.isoelel
dc.publisherΤμήμα Εκδόσεων Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκηςel
dc.subjectΑλλοιώσεις τροφίμωνel
dc.subjectFood preservationel
dc.subjectΣυντήρηση τροφίμωνel
dc.subjectSource foodel
dc.subjectΠροέλευση τροφίμωνel
dc.subjectRecommendation foodel
dc.subjectΣύσταση τροφίμωνel
dc.subjectFoodsel
dc.subjectΤρόφιμαel
dc.subjectFood lesionsel
dc.subject.lcshFoodel
dc.subject.lcshΤρόφιμαel
dc.titleFood Science Iel
dc.titleΕπιστήμη τροφίμων Ιel
dc.typeBookel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-27T14:09:13Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilityfalseel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:Βιβλία

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/2582
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.