Εταιρική κοινωνική ευθύνη: Η περίπτωση των αεροπορικών εταιρειών (Bachelor thesis)

Αλεξανδρίδου, Αικατερίνη


Σκοπός της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι η αποσαφήνιση και η πλαισίωση της έννοιας της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και το πως αυτή μπορεί να εφαρμοστεί στην περίπτωση των αεροπορικών εταιρειών. Επιδιώκεται η παράθεση των βασικών χαρακτηριστικών καθώς και πραγματικών παραδειγμάτων τα οποία αφορούν επιχειρήσεις οι οποίες έχουν ενσωματώσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη σε επιχειρηματικό και επιχειρησιακό επίπεδο. Επιμέρους στόχους αποτελούν η παράθεση των βασικών χαρακτηριστικών της ΕΚΕ στον κλάδο των αερομεταφορών και ο εντοπισμός αεροπορικών εταιριών οι οποίες εφαρμόζουν εν μέρει ή πλήρως την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη σε όλα τα επίπεδα τους. Για τη διεξαγωγή της εργασίας χρησιμοποιήθηκαν κυρίως δευτερογενείς πηγές δεδομένων, οι οποίες αποτέλεσαν τον πυρήνα της παρούσας πτυχιακής εργασίας.
Institution and School/Department of submitter: Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης - Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού
Keywords: Αεροπορικές εταιρίες;Αερομεταφορές;Βιωσιμότητα;Κοινωνική ευθύνη επιχειρήσεων 
Description: Πτυχιακή εργασία - Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης - Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού, 2021 (α/α 12940)
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/16498
Appears in Collections:Μεταπτυχιακές Διατριβές

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/16498
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.