Η επίδραση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων erasmus ως εργαλείων υλοποίησης των Ευρωπαϊκών πολιτικών σε εκπαιδευτικούς του νομού Θεσσαλονίκης (Master thesis)

Σαλονικιού, Χαρίκλεια


Η παρούσα εργασία παρουσιάζει με συντομία το Πρόγραμμα Erasmus Plus ως προς τους στόχους και τις βασικές συνιστώσες του. Επιπλέον, αναλύεται η Εκπαιδευτική Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσα από την πορεία της στο χρόνο και η σχέση της πολιτικής αυτής με το συγκεκριμένο Πρόγραμμα. Έπειτα, εξετάζονται οι αντιλήψεις έξι εκπαιδευτικών- συμμετεχόντων του Προγράμματος οι οποίοι προέρχονται από τον Νομό Θεσσαλονίκης και εργάζονται στην πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μέσα από τις ποιοτικές συνεντεύξεις που διεξήχθησαν και με βάση τις παρατηρήσεις και τις αντιλήψεις των συμμετεχόντων – συνεντευξιαζόμενων, η έρευνα καταλήγει σε ορισμένα συμπεράσματα. Η εις βάθος μελέτη των συνεντεύξεων καταλήγει ότι πράγματι οι εκπαιδευτικοί θεωρούν ότι ικανοποιούνται στην πράξη οι στόχοι που τίθενται από το Erasmus Plus.
Institution and School/Department of submitter: Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης-Τμήμα Διοίκησης οργανισμών , μάρκετινγκ και τουρισμού
Keywords: ERASMUS;εκπαιδευτικοί;ευρωπαϊκή πολιτική;Νομός Θεσσαλονίκης
Description: Μεταπτυχιακή εργασία- Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης- Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών Μάρκετινγκ και Τουρισμού, 2021 (α/α 12867)
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/16347
Appears in Collections:Μεταπτυχιακές Διατριβές

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/16347
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.