Η χρήση επαυξημένης πραγματικότητας και ολογραμμάτων ως καινοτόμο εκπαιδευτικό μέσο (Master thesis)

Πλατή, Παναγιώτα


Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει επηρεάσει όλους τους τομείς της ζωής μας και αναπόφευκτα και αυτόν της εκπαίδευσης. Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι να μελετηθεί η χρήση ολογραμμάτων ως σύγχρονο εκπαιδευτικό μέσο. Η εργασία βασίζεται στη βιβλιογραφική ανασκόπηση της εφαρμογής της τεχνολογίας της επαυξημένης πραγματικότητας και τον ολογραμμάτων για τη διδασκαλία διαφόρων εκπαιδευτικών αντικειμένων. Σύμφωνα με τη μελέτη αυτή η χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών έχει μία σειρά θετικών αποτελεσμάτων καθώς αυξάνει το βαθμό εμπλοκής των εκπαιδευομένων και συμβάλλει στην καλύτερη εμπέδωση της γνώσης και την κατανόηση εννοιών μέσα από την οπτικοποίηση τους. Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει ο ρόλος του εκπαιδευτικού ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποκατασταθεί ωστόσο μπορεί να διευκολύνει τη γνωσιακή διαδικασία παρέχοντας στους μαθητές τη δυνατότητα να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες μέσα από τη χρήση των εφαρμογών επαυξημένης πραγματικότητας.
Institution and School/Department of submitter: Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης-Τμήμα Διοίκησης οργανισμών , μάρκετινγκ και τουρισμού
Keywords: επαυξημένη πραγματικότητα;ολογράμματα;εκπαίδευση
Description: Μεταπτυχιακή εργασία- Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης- Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών Μάρκετινγκ και Τουρισμού ,2020 (α/α 12861)
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/16320
Appears in Collections:Μεταπτυχιακές Διατριβές

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/16320
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.