To branding των αγροτικών προϊόντων και ο ρόλος των συνεταιρισμών (Bachelor thesis)

Δάσιου, Μαργαρίτα


Στη συγκεκριμένη πτυχιακή αναφέρεται η έννοια του brand, το μάρκετινγκ αγροτικών προϊόντων και πιο συγκεκριμένα ο σκοπός της είναι να γίνει ανάλυση των αγροτικών προϊόντων του Αρχαγγέλου Νομού Πέλλας και να ερευνηθεί εάν πληροί όλες τις προδιαγραφές ο αγροτικός συνεταιρισμός Αρχαγγέλου για να επιτύχει. Αρχικά στο πρώτο κεφάλαιο γίνεται μια εισαγωγή για το brand και branding και μέσω της βιβλιογραφικής ανασκόπησης μελετάται ο ρόλος και η εξέλιξη του brand. Ακολουθεί το δεύτερο κεφάλαιο όπου εξετάζεται το αγροτικό μάρκετινγκ και ο αγροτικός τομέας . Στο τρίτο κεφάλαιο μελετάμε την περίπτωση κάποιων επιτυχημένων και αποτυχημένων συνεταιρισμών και την εξέλιξη των συνεταιρισμών στη χώρα μας όπως και το branding των αγροτικών προϊόντων. Τέλος ερευνάται τα αγροτικά προϊόντα του Αρχαγγέλου και η εξέλιξη του αγροτικού συνεταιρισμού.
Institution and School/Department of submitter: Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης. Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού
Keywords: Αγροτικά προϊόντα;Συνεταιρισμοί;Branding
Description: Πτυχιακή εργασία -- Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης -- Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού, 2021 (α/α 12787)
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/16256
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες
Πτυχιακές Εργασίες
Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/16256
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.