Η επιρροή των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης στη διατροφή των νέων (Bachelor thesis)
Τσακίρη, Ελένη/ Φούντα, Βασιλική
Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (ΜΚΔ) καταλαμβάνουν ένα σημαντικό μέρος της
καθημερινότητας των νέων. Η εκτεταμένη χρήση αυτών έχει βρει εφαρμογή και στη διατροφή
καθώς οι νέοι τα χρησιμοποιούν και για να ενημερωθούν για διάφορα θέματα γύρω από τη
διατροφή όπως είναι οι διατροφικές διαταραχές ή οι διατροφικές τάσεις αλλά και για την
βελτίωση των διατροφικών τους συνηθειών.
Σκοπός: Να εντοπιστούν τυχόν συσχετίσεις μεταξύ των ΜΚΔ και των διατροφικών συνηθειών
των νέων και συγκεκριμένοι ποσοτικοί δείκτες χρήσης, αν η χρήση των ΜΚΔ επηρεάζεται από
δημογραφικά η ατομικά χαρακτηριστικά και εάν επηρεάζει τις διατροφικές τους συνήθειες.
Institution and School/Department of submitter: | Σχολή Επιστημών Υγείας-Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας |
Keywords: | Διατροφή;Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης;νέοι |
Description: | Πτυχιακή εργασία- Σχολή Επιστημών Υγείας- Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, 2021 (α/α 12502) |
URI: | http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/16247 |
Item type: | bachelorThesis |
General Description / Additional Comments: | Πτυχιακή εργασία |
Item language: | el |
Item access scheme: | account |
Institution and School/Department of submitter: | Σχολή Επιστημών Υγείας-Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας |
Publication date: | 2021-03-10 |
Bibliographic citation: | Τσακίρη, Ε. Φούντα, Β. (2021)Η επιρροή των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης στη διατροφή των νέων (Πτυχιακή εργασία) Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος |
Abstract: | Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (ΜΚΔ) καταλαμβάνουν ένα σημαντικό μέρος της καθημερινότητας των νέων. Η εκτεταμένη χρήση αυτών έχει βρει εφαρμογή και στη διατροφή καθώς οι νέοι τα χρησιμοποιούν και για να ενημερωθούν για διάφορα θέματα γύρω από τη διατροφή όπως είναι οι διατροφικές διαταραχές ή οι διατροφικές τάσεις αλλά και για την βελτίωση των διατροφικών τους συνηθειών. Σκοπός: Να εντοπιστούν τυχόν συσχετίσεις μεταξύ των ΜΚΔ και των διατροφικών συνηθειών των νέων και συγκεκριμένοι ποσοτικοί δείκτες χρήσης, αν η χρήση των ΜΚΔ επηρεάζεται από δημογραφικά η ατομικά χαρακτηριστικά και εάν επηρεάζει τις διατροφικές τους συνήθειες. |
Advisor name: | Πάγκαλος, Ιωάννης |
Examining committee: | Πάγκαλος, Ιωάννης |
Publishing department/division: | Σχολή Επιστημών Υγείας-Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας |
Publishing institution: | ihu |
Number of pages: | 142 |
Appears in Collections: | Πτυχιακές Εργασίες |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Please use this identifier to cite or link to this item:
This item is a favorite for 0 people.
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/16247
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.