Ανάπτυξη και βελτιστοποίηση μπισκότων ελευθέρων γλουτένης μς ενσωμάτωση χαρουπαλευρού και ξηρής πούλπας μήλου (Master thesis)

Σκαλτσή, Αλεξία


Institution and School/Department of submitter: Σχολή γεωτεχνικών επιστημών- Τμήμα γεωπονίας
Keywords: Μπισκότα ελεύθερης γλουτένης;Κοιλιοκάκη;Χαρουπάλευρο;Ρυζάλευρο;Αποξηραμένος πολτός μήλου
Description: Μεταπτυχιακή εργασία- Σχολή γεωτεχνικών επιστημών- Τμήμα γεωπονίας, 2020 (α/α 12033)
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/16169
Appears in Collections:Μεταπτυχιακές Διατριβές

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΚΑΛΤΣΗ ΑΛΕΞΙΑ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ-1.pdfΜεταπτυχιακή Εργασία4.04 MBAdobe PDFView/Open    Request a copy



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/16169
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.