Οδηγός για τους φοιτητές του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων (Bachelor thesis)

Τριανταφυλλίδης, Ραφαήλ


Το θέμα αυτής της εργασίας είναι η δημιουργία ενός εργαλείου για την καθοδήγηση των νέων φοιτητών από την εισαγωγή τους στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων, μέχρι να πάρουν πτυχίο. Θεώρησα ότι το εργαλείο αυτό θα πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμο από όλους οπότε κατέληξα ότι θα πρέπει να γίνει σαν εφαρμογή για κινητά. Στόχος της συγκεκριμένης εργασίας είναι η δημιουργία μια εφαρμογής Android, παρόλα αυτά, η ανάπτυξη του λογισμικού έγινε με τέτοιο τρόπο, ώστε να υπάρχουν περιθώρια μετατροπής της σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα (όπως εφαρμογή iOS ή διαδικτυακή εφαρμογή). Η εφαρμογή καλύπτει πολλούς τομείς προβλημάτων του φοιτητή όπως η πρώτη του γνωριμία με τους χώρους που διεκπεραιώνονται οι υπηρεσίες του τμήματος, όπως οι αίθουσες μαθημάτων, οι χώροι που λειτουργεί η γραμματεία κλπ. Επίσης, αναφέρεται σε συγκεκριμένα κοινά και μη προβλήματα και βήματα επίλυσης τους.
Institution and School/Department of submitter: Σχολή Μηχανικών-Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων
Keywords: ηλεκτρονικά συστήματα
Description: Πτυχιακή εργασία-Σχολή Μηχανικών-Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων, 2021 (α/α 12544)
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/16150
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/16150
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.