Συγκριτικά Πλεονεκτήματα της Κατανάλωσης Βιολογικών Προϊόντων έναντι των Συμβατικών (Bachelor thesis)

Καρράς, Χαράλαμπος


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΚαρράς, Χαράλαμποςel
dc.date.accessioned2023-09-05T10:01:42Z-
dc.date.available2023-09-05T10:01:42Z-
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/16047-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία-Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων-Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων, 2021(α/α 12561)el
dc.rightsDefault License-
dc.subjectκατανάλωσηel
dc.subjectβιολογικά προϊονταel
dc.subjectυγείαel
dc.subjectδιατροφικές συνήθειεςel
dc.subjectθρεπτική αξίαel
dc.subjectτρόφιμαel
dc.titleΣυγκριτικά Πλεονεκτήματα της Κατανάλωσης Βιολογικών Προϊόντων έναντι των Συμβατικώνel
heal.typebachelorThesis-
heal.type.enBachelor thesisen
heal.generalDescriptionΠτυχιακή εργασίαel
heal.identifier.secondary12561-
heal.languageel-
heal.accessaccount-
heal.recordProviderΣχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων-Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
heal.publicationDate2021-03-31-
heal.bibliographicCitationΚαρράς,Χ.(2021)Συγκριτικά Πλεονεκτήματα της Κατανάλωσης Βιολογικών Προϊόντων έναντι των Συμβατικών(Πτυχιακή εργασία) Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδοςel
heal.abstractΣτην παρούσα εργασία γίνεται εκτενής αναφορά στα πλεονεκτήματα κατανάλωσης βιολογικών προϊόντων έναντι των συμβατικών. Αρχικά γίνεται αναφορά στα βιολογικά προϊοντα και την βιολογική γεωργία σε Ευρώπη και Ελλάδα.Εν συνεχεία, γίνεται σύγκριση των βιολογικών προϊόντων με τα συμβατικά στον τομέα της ποιότητας,της ασφάλειας και της θρεπτικής τους αξίας. Επισημαίνονται, επίσης, πειραματικά δεδομένα σε ζώα, καθώς και οι επιπτώσεις στην υγεία του ανθρώπου από την κατανάλωση βιολογικών προϊόντων.Έπειτα, το τρίτο μέρος της εργασίας εμβαθύνει στην κατανάλωση των βιολογικών τροφίμων στην Ελλάδα, την ζήτησή τους και το προφίλ του έλληνα καταναλωτή, σχετικά με την παρακίνησή του, αλλά και την παρεμπόδιση σε σχέση με την αγορά τους.Τέλος, γίνεται αναφορά στις επιχειρήσεις πώλησης βιολογικών προϊόντων, στις βασικές αρχές τους, όπως επίσης και στον τρόπο καταγραφής των διατροφικών συνηθειών του καταναλωτή.el
heal.advisorNameΠαλάτος, Γεώργιοςel
heal.committeeMemberNameΠαλάτος, Γεώργιοςel
heal.academicPublisherΣχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων-Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
heal.academicPublisherIDihu-
heal.numberOfPages75-
heal.fullTextAvailabilityfalse-
heal.type.elΠροπτυχιακή/Διπλωματική εργασίαel
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/16047
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.