Σύγχρονες αισθητικές εφαρμογές στην περιοχή του προσώπου (Bachelor thesis)

Βαμβακά, Δέσποινα/ Γερασίμου, Χριστίνα


Ανέκαθεν η αισθητική και η ομορφιά αποτελούσαν προβληματισμούς των ανθρώπων. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι δομημένος με τέτοιο τρόπο ώστε να ελκύεται από την ομορφιά . Την ομορφιά όχι μόνο των δημιουργημάτων του , αλλά και των ίδιων του των χαρακτηριστικών. Το πρόσωπο είναι το πρώτο μέρος του σώματος που εκφράζει τα χαρακτηριστικά και τα συναισθήματά του ανθρώπου, έτσι η υγεία και η ομορφιά του δέρματος του, αποτελεί γι’ αυτόν καθημερινή ανάγκη. Η επιστήμη της Αισθητικής με έναν μεγάλο αριθμό νέων εφαρμογών συμβάλει συνεχώς προς αυτή την κατεύθυνση. Οι αισθητικοί εξελίσσοντας όλο και περισσότερο την τεχνογνωσία τους, δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις ώστε το δέρμα να διατηρείται όμορφο και υγιές για περισσότερα χρόνια. Στην παρούσα έρευνα, μετά από μια αναφορά, στην έννοια την ανατομία και τη λειτουργία του δέρματος , θα γίνει μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν όλες οι νέες εφαρμογές της αισθητικής προσώπου όπως η μεσοθεραπεία και τα είδη της αλλά και διάφορες εναλλακτικές θεραπείες προσώπου.
Institution and School/Department of submitter: Σχολή Επιστήμων Υγείας και Πρόνοιας - Τμήμα Επιστήμων Διατροφής και Διαιτολόγια (πρώην Αισθητικής και Κοσμετολογίας)
Keywords: δέρμα;μεσοθεραπεία;αισθητική προσώπου;υγεία;θεραπείες προσώπων
Description: Πτυχιακή εργασία - Σχολή Επιστήμων Υγείας και Πρόνοιας - Τμήμα Επιστήμων Διατροφής και Διαιτολόγια (πρώην Αισθητικής και Κοσμετολογίας), 2021 (α/α 12474)
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/15980
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/15980
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.