Yγιές δέρμα μέσα από σύγχρονες αισθητικές και ιατρικές εφαρμογές (Bachelor thesis)

Τζιώρα, Κυριακή/ Τζιώνα, Βάια/ Σκιαθίτη, Αικατερίνη


Κατά τη διάρκεια των σπουδών μας στο πρώην τμήμα Αισθητικής και Κοσμετολογίας και τωρινό τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας του Διεθνούς Πανεπιστήμιου Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε η εργασία με θέμα «Υγιές δέρμα μέσα από σύγχρονες αισθητικές και ιατρικές εφαρμογές». Ο σκοπός ήταν, η αναζήτηση όλων των θεραπειών που χρησιμοποιούνται για ένα όμορφο και υγιές δέρμα. Η επιστήμη της Αισθητικής με την πάροδο του χρόνου παρουσίασε σημαντική εξέλιξη όσον αφορά τις πρωτοποριακές μεθόδους που εφαρμόζονται στο δέρμα αλλά και στα μηχανήματα της. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι λόγω αυτής της εξέλιξης ο αισθητικός έχει αποκτήσει και παραϊατρικό ρόλο χάρη στο αξιόλογο μορφωτικό του επίπεδο και ότι η ιατρική αισθητική χρησιμοποιεί ελάχιστα επεμβατικές καλλυντικές θεραπείες για να ενισχύσει τη φυσική εμφάνιση του δέρματος.
Institution and School/Department of submitter: Σχολή Επιστήμων Υγείας και Πρόνοιας - Τμήμα Επιστήμων Διατροφής και Διαιτολόγια (πρώην Αισθητικής και Κοσμητολογίας)
Keywords: Οξυγονοθεραπεία;Κρυοθεραπεία;Απολέπιση;θεραπεία PRP;Κοσμητικό βελονισμό,;Botox
Description: Πτυχιακή εργασία - Σχολή Επιστήμων Υγείας και Πρόνοιας - Τμήμα Επιστήμων Διατροφής και Διαιτολόγια (πρώην Αισθητικής και Κοσμετολογίας), 2021 (α/α 12476)
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/15977
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/15977
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.