Τεχνικα χαρακτηριστικα και συγκριτικη μελετη μηχανηματων laser αποτριχωσης τελευταιας γενιας: αλεξανδριτης και διοδικο (Bachelor thesis)

Nούσκα, Μαρία/ Πιρπερή, Κατερίνα/ Τόλλια, Ζωή


Αυτή η διατριβή είναι μια ομαδική προσπάθεια να εξεταστούν οι διαφορές μεταξύ δύο μηχανημάτων αποτρίχωσης laser, του Αλεξανδρίτη και του Διοδικού, καθώς και να εντοπιστούν τα χαρακτηριστικά της διαδικασίας αποτρίχωσης και των μηχανημάτων γενικά. Αυτή η εργασία παρουσιάζει στοιχεία από βιβλιογραφική ανασκόπηση σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των δύο μεθόδων και των χαρακτηριστικών τους. Οι στόχοι της διατριβής διερευνώνται μέσω δύο ερευνών που πραγματοποιήθηκαν σε δύο διαφορετικά δείγματα. Το πρώτο πραγματοποιήθηκε στο κοινό μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και στόχος του ήταν να αποτυπώσει την κοινή γνώμη σχετικά με τις δύο μεθόδους, τη χρήση τους και την αποτελεσματικότητα τους. Η δεύτερη έρευνα διανεμήθηκε μεταξύ επιχειρήσεων που σχετίζονται με την αισθητική και την αποτρίχωση (π.χ. ινστιτούτα αισθητικής, δερματολογικά ιατρικά κέντρα, ιατρικά κέντρα πλαστικής χειρουργικής) και ο στόχος ήταν να εντοπιστούν οι λόγοι πίσω από την επιλογή ενός συγκεκριμένου μηχανήματος και την απόδοσή του. Ενώ ο αριθμός των ερωτηθέντων είναι διαφορετικός και δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα, μπορούν να εξαχθούν ορισμένες αντιλήψεις για τις τρέχουσες τάσεις, ώστε να γίνει μια γενική σύγκριση των δύο μεθόδων. Τα αποτελέσματα αυτής της διατριβής μπορούν να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στον τρόπο που το κοινό και οι επιχειρήσεις κατανοούν αυτές τις δύο μεθόδους, πώς και γιατί τις χρησιμοποιούν.
Institution and School/Department of submitter: Σχολή επιστημών υγίειας- Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας (πρώην Αισθητικής και Κοσμητολογίας)
Keywords: Αλεξανδρίτης,;Διοδικό;Μηχανήματα Αποτρίχωσης;Laser;Μέθοδοι αποτρίχωσης
Description: Πτυχιακή εργασία - Σχολή επιστημών υγίειας- Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας (πρώην Αισθητικής και Κοσμητολογίας), 2021 (α/α12480)
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/15969
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/15969
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.