Ενέσιμα εμφυτεύματα για την αντιμετώπιση της γήρανσης (Bachelor thesis)

Καμπάνταη, Ζωή


Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η παρουσίαση των ενέσιμων εμφυτευμάτων, ως ένας όχι τόσο επεμβατικός τρόπος διόρθωσης των ελαττωμάτων του δέρματος, τα οποία είναι αποτέλεσμα της διαδικασίας της γήρανσης. Τα αίτια που συμβάλλουν στην εμφάνιση της γήρανσης και οι μέθοδοι αντιμετώπισης τους, εξετάστηκαν μέσω της χρήσης ενέσιμων εμφυτευμάτων κάθε τύπου. Η ανάλυση τους είχε ως κύριο σκοπό την καταγραφή των ειδών τους, τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται, τις εκάστοτε εφαρμογές, τις περιπτώσεις που χρήζουν θεραπεία καθώς και τα θετικά και αρνητικά κάθε ενέσιμου πληρωτικού για κάθε άτομο ξεχωριστά. Οι ενδείξεις και οι αντενδείξεις των θεραπειών καθώς και η εξέλιξη της τεχνολογίας στην σύγχρονη αισθητική πρακτική, για την αντιμετώπιση της γήρανσης αποτελούν μεγάλης σημασίας στοιχεία για την σωστή επιλογή του πληρωτικού.
Institution and School/Department of submitter: Τμήμα Επιστημών Διατροφής και διαιτολογίας (Πρώην Τμήμα Αισθητικής και Κοσμετολογίας)
Keywords: δέρμα;γήρανση;ενέσιμα εμφυτεύματα;κολλαγόνο;υαλουρονικό οξύ;Botox
Description: Πτυχιακή Εργασία - Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας - Τμήμα Αισθητικής & Κοσμετολογίας, 2021 (α/α 12499)
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/15779
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/15779
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.