Καταγραφή των κυριότερων καλλωπιστικών θάμνων, δένδρων και δενδρυλλίων του αγροκτήματος και η χρήση τους στην αρχιτεκτονική τοπίου (Bachelor thesis)

Διπίδου, Σεβαστή/ Παυλίδου, Ελένη


Ο σκοπός της πτυχιακής εργασίας είναι να γίνει ένα αξιόλογο και εύκολο στην χρήση του ευρετήριο με την καταγραφή των δένδρων, δενδρυλλίων και θάμνων του ΑΤΕΙΘ, όπου θα καταγράφονται όλα τα φυτικά είδη αναλυτικά, με επιστημονικό όνομα, λίγα λόγια για την καταγωγή του κάθε φυτού και μια συνοπτική περιγραφή με τα επακόλουθα, τα κύρια χαρακτηριστικά του φυτού (είδη και ποικιλίες, μέγιστο ύψος και πλάτος, σχήμα φυτού, φύλλα, άνθη, εποχή και εύρος ανθήσεως, καρπός, ταχύτητα ανάπτυξης, καλλιέργεια, κλάδευμα , πολλαπλασιασμός, ασθένειες και εχθρούς) και την χρήση του στην αρχιτεκτονική τοπίου. Το υλικό για την εργασία αντλήθηκε από διαφορετικά μέσα. Το διαδίκτυο, τα βιβλία και μέσα από την καταγραφή κάποιον δεδομένων (π.χ. εύρος άνθησης) που παρατηρήθηκαν και κάποιες επιπλέον σημειώσεις που δόθηκαν από τον επιβλέπον καθηγητή κ. Βασίλειο Γ. Τάσιο. Τα παραπάνω θα αναλυθούν στην Βιβλιογραφία.
Institution and School/Department of submitter: Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής - Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
Subject classification: Καλλωπιστικοί θάμνοι
Ornamental shrubs
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα. Αγρόκτημα
Alexander Technological Education Institute of Thessaloniki. Agricultural farm
Αρχιτεκτονική τοπίου
Landscape architecture
Καλλωπιστικά δέντρα
Ornamental trees
Keywords: αρχιτεκτονική τοπίου;landscape architecture;καλλωπιστικά φυτά;ornamental plants;λίπανση;lubrication;παράγοντες σχεδιασμού κήπου;garden design factors
Description: Πτυχιακή εργασία - Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής - Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων,2019 (α/α 11003)
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/15030
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PAULIDOU- DIPIDOU.pdf17.65 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/15030
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.