Η καρύδα στην διατροφή και την Κοσμητολογία (Bachelor thesis)

Χατζίκα, Χρυσάνθη


Μέσω της εργασίας αυτής διεξήχθη μια έρευνα για το ρόλο της καρύδας στη διατροφή και την κοσμητολογία. Αναλύθηκαν τα παράγωγά της, οι ιδιότητες και τα οφέλη τους, οι διατροφικές τους αξίες, ο τρόπος παραγωγής τους, καθώς και η ανθρώπινη αξιοποίησή τους. Σκοπός της έρευνας είναι η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της καρύδας, ως ένα φυσικό προϊόν με πολλά οφέλη, τόσο για την υγεία όσο και για την εξωτερική μας εμφάνιση.
Institution and School/Department of submitter: Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας - Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας
Subject classification: Καρύδα
Coconut
Καλλωπισμός
Beauty culture
Διατροφή
Nutrition
Keywords: διατροφή;Nutrition;Κοσμητολογία;Cosmetology;κοκκοφοίνικας;coconut tree;Cocos nucifera
Description: Πτυχιακή εργασία - Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας, Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας, 2019 (α/α 11068)
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/15002
Item type: bachelorThesis
General Description / Additional Comments: Πτυχιακή εργασία
Subject classification: Καρύδα
Coconut
Καλλωπισμός
Beauty culture
Διατροφή
Nutrition
Item language: el
Item access scheme: account
Institution and School/Department of submitter: Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας - Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας
Publication date: 2019-02-14
Bibliographic citation: Χατζίκα, Χ. (2019). Η καρύδα στην διατροφή και την Κοσμητολογία. (Πτυχιακή εργασία). Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Abstract: Μέσω της εργασίας αυτής διεξήχθη μια έρευνα για το ρόλο της καρύδας στη διατροφή και την κοσμητολογία. Αναλύθηκαν τα παράγωγά της, οι ιδιότητες και τα οφέλη τους, οι διατροφικές τους αξίες, ο τρόπος παραγωγής τους, καθώς και η ανθρώπινη αξιοποίησή τους. Σκοπός της έρευνας είναι η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της καρύδας, ως ένα φυσικό προϊόν με πολλά οφέλη, τόσο για την υγεία όσο και για την εξωτερική μας εμφάνιση.
Through this dissertation, a study was conducted on the role of coconut in nutrition and cosmetology. Its derivatives, their properties and benefits, their nutritional values, how they are produced, as well as their exploitation by humans have been analyzed. The purpose of this research is to highlight the advantages of coconut, as a natural product with many benefits, both for people’s health and their physical appearance.
Advisor name: Γιαννακουδάκη, Άννα
Examining committee: Γιαννακουδάκη, Άννα
Publishing department/division: Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας - Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας
Publishing institution: ihu
Number of pages: 100
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
XATZIKA.pdf2.75 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/15002
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.