Ταξιδιωτικός Οδηγός Μουσείων Θεσσαλονίκης (Bachelor thesis)

Μονίνα, Εύα


Ένας αναλυτικός τουριστικός οδηγός , γύρω από τα μουσεία της Θεσσαλονίκης. Από τα πιο δημοφιλή όπως είναι του Λευκού Πύργου, το Αρχαιολογικό και το Βυζαντινό που βρίσκονται σε κεντρικό σημείο της πόλης, μέχρι τα πιο κρυφά διαμάντια της που πολλοί δεν γνωρίζουν. Τα οποία όμως χαρακτηρίζονται από ένα ξεχωριστό και συνάμα εκλεπτυσμένο ενδιαφέρον για όσους επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με κάτι πρωτόγνωρο που δεν θα περίμενε κανείς να βρει στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με μία πρώτη ματιά. Σε αυτήν την πτυχιακή εργασία αναλυτική αναφορά θα γίνει μόνο στα μουσεία της πόλης και όχι στα πολυάριθμα μνημεία της. Η ιστορία της πόλης κατέχει πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη πολλών εκ των μουσείων της καθώς κρύβει ένα μείγμα ιστορίας και πολιτισμού. Χωρίς αυτό όμως να σημαίνει την παύση της ανάπτυξης της. Από τα μουσεία μέχρι και τον πυρήνα της, η πόλη μεγαλώνει και ανθίζει, κάτι που γίνεται εμφανώς ορατό μέσα από τα μουσεία της, τα οποία δεν παύουν να γίνονται καλύτερα και να εξελίσσονται σε όλους τους τομείς.
Institution and School/Department of submitter: Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας / Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών
Keywords: Ταξιδιωτικός Οδηγός;Μουσείο;Θεσσαλονίκη;Τουριστικός Οδηγός;Μνημείο
Description: Πτυχιακή εργασία - Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης - Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών Μάρκετινγκ και Τουρισμού, 2019 (α/α 11443)
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/14801
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/14801
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.